Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığının 14 Nisan 2015 tarih ve 166 sayılı kararında "….cadde ve sokaklarda yol üstü otopark uygulaması, ayrıca imar plan değişikliğine gerek olmaksızın yapılabilir" plan notu eklenmesine ilişkin hazırlanan ve Samsun Büyükşehir Belediye Meclisince onaylanan imar plan tadilatı paftası ilanı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığının 14 Nisan 2015 tarih ve 166 sayılı kararında "….cadde ve sokaklarda yol üstü otopark uygulaması, ayrıca imar plan değişikliğine gerek olmaksızın yapılabilir" plan notu eklenmesine ilişkin hazırlanan ve Samsun Büyükşehir Belediye Meclisince onaylanan imar plan tadilatı paftası ilanı, 25.09.2020 tarihinden itibaren Belediyemiz İlan Panosunda 1 (bir) ay süre ile ilan edilmektedir.

İLANIN ASKIYA ÇIKIŞ TARİHİ    : 25.09.2020

İLANIN ASKIDAN İNİŞ TARİHİ   : 25.10.2020

İmar Plan Tadilat Pafta Sureti için  TIKLAYINIZ.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı için TIKLAYINIZ.

Vezirköprü Belediyesi Meclis Kararı için TIKLAYINIZ.