Başkan EDİS ‘’Hizmette Tasarruf Önceliğimiz’’

Vezirköprü Belediyesi son yıllarda artan ve devam eden konut inşaatlarının artışından dolayı kentleşme ve şehirleşme etkisi ile, ihtiyaca yönelik doğan, çevre yolları, ara yollar ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, ilçede bir çok mahallede çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezi dışında kırsal bölgelerin ulaşım sorunu ile ilgili beton yol çalışmalarına devam eden Vezirköprü Belediyesi, 130’dan fazla mahalle ve toplamda 330’dan fazla yerleşim alanı olarak, çok büyük bir hizmet alanında uygulamalarına devam ediyor. Şehir merkezi olarak şehirleşmenin en çok gözlemlendiği Esentepe mahallesinde biten ve devam eden konut inşaatlarının alt ve üst yapılarının tamamlanmasını beklediklerini dile getiren Belediye Başkanı Edis, çalışmalarında tasarruflu ve israftan uzak bir anlayışla çalıştıklarını dile getirdi.

Edis yaptığı sosyal medya paylaşımında, ‘’ İlçemizde yol açma çalışmaları, parke yol çalışmaları, kırsal ve merkez mahallelerimizde devam ettiğimiz beton yol çalışmaları, çevre düzenleme ve park çalışmaları kapsamında, uygulama çalışmalarımızı hızla ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Hizmetlerin akışını ve uygulanma sürelerini etkileyen faktörler arasında, ilçemizin coğrafik özelliklerinin dezavantajı olan alt yapı, iklimsel özellikler gibi faktörlere rağmen ara vermeden devam ettiğimiz çalışmalarımızı, hemşehrilerimizden aldığımız güç ve teveccüh ile ayrım yapmadan, ötekileştirmeden, siyasileştirmeden sevgi ile kucaklayarak sürdürüyoruz. İçinde bulunduğumuz mevcut zaman zarfı içerisinde Esentepe mahallemizde devam eden yol açma ve betonlama çalışmalarımıza alt yapısı tamamlanan bölgelerde, devam ediyoruz. Şehirleşme yolunda, henüz hala devam eden konut inşaatlarının ve bitmiş konutlara ait alt yapı ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmamasından dolayı, tekrar kır yap anlayışından uzak, beton yol çalışmalarımıza israfa yol açmadan, kısım kısım, yapılmasının uygun olacağı yerlerde, tasarrufçu bir bakışla ve kendi üretimimiz olan yol kaplama malzemelerimizle devam ediyoruz. Bu güne kadar devletin ve milletin malını koruduk, hiç birini satmadık, garibin yetimin hakkını kimseye yedirmedik’’ dedi.