Kira Alacaklarına Erteleme

İlçemiz Hıfzıssıhha Kurulundan  alınan izinle Mesafe Kurallarına uyularak Belediye Meclisi,Başkanımız Sayın İbrahim Sadık EDİS Başkanlığında olağanüstü toplandı. Ülkemizde bulunan Covid-19 nedeniyle, Belediyemize ait taşınmazlarda kiracı olarak bulunan vatandaşlarımızın gayrimenkül kiraları 19.03.2020 tarihinden itibaren 3 (Üç) ay süre ile ertelenmesi ve ertelenen süre kadar aylık eşit taksitler halinde, herhangi bir gecikme zammı faiz uygulanmadan tahsil edilmesine Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile karar verilmiştir.              Başkanımız Sayın İbrahim Sadık EDİS Vezirköprü Belediyesi olarak vatandaşlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapacağını ve bu süreçte vatandaşlarımız yanındayız dedi.